г. Харьков, пер. Троицкий, 9-В
IMG_9970-auto_width_1000

«Світ – це книга, і ті, хто не подорожують, встигають прочитати лише першу сторінку»

Аврелій Августин

Кожна подорож відкриває нову сторінку в житті з унікальним сюжетом, яку хочеться запам’ятати надовго! Можливо ви замислювалися, як зберегти в голові всі місця і країни, в яких побували і частіше згадувати ці приємні моменти?

На дерев’яній мапі світу Enjoy The Wood ви завжди можете позначити країни, які вже відвідали або тільки збираєтесь. З нею ці приємні спогади про країни та емоції, пережиті у подорожах, будуть радувати вас кожен день! А при погляді на мапу виникнуть нові ідеї майбутніх мандрівок! Також, така мапа стане дійсно оригінальним та мотивуючим презентом для друзів і рідних, який подарує море вражень та емоцій.

Мапа від Enjoy The Wood відмінно доповнить будь-який інтер’єр, додасть затишку та стане прекрасним декором для вашого дому. Кольору «темний горіх» або «дуб», чорна або біла, сіра, блакитна, у різних відтінках, мапа з написами чи без, з річками та озерами або без них – обирайте ту, яка підійде саме вашій оселі або офісу та допоможе створити особливу атмосферу. Вона точно не залишиться непоміченою та притягуватиме погляди гостей, і вони одразу побачать які країни ви вже відвідали. А розповідати друзям про подорожі з такою мапою стане набагато зручніше і цікавіше.

Мапа стане скарбничкою спогадів про всі відвідані місця, на яку потім, за бажанням, ви можете додати і фотокартки з подорожей. Адже спогади можна зберігати не тільки в альбомі.

Весь світ у тебе вдома! Обирайте свою мапу і візуалізуйте або відразу відправляйтеся у захоплюючі подорожі, які ви зможете зафіксувати по поверненню!

STATUS №15(4)
September 2020

Похожие посты

Оставить комментарий