г. Харьков, пер. Троицкий, 9-В
ddc6ab1b166f9bbf98a8e0601726de29_original

Яскрава, незвичайна і тактильно приємна мапа світу посприяє вивченню географії, завдяки наявності на ній різноманітних тварин і морських жителів.

Облаштування дитячої кімнати для батьків в усіх відношеннях непросте завдання. Для кожної дитини, кімната – це її окремий світ, в якому вона почуває себе захищеною, та де проводить досить багато часу. Дизайн дитячої кімнати в деякій мірі впливає на розвиток дитини. Тому, плануючи ремонт і продумуючи всі нюанси, батьки прагнуть створити затишок, не втрачаючи функціональності.

Мапа світу з дерева на стіну Enjoy The Wood – це сучасний і універсальний спосіб прикрасити будь-яке приміщення. А дитяча мапа світу буде ідеальним доповненням декору кімнати в будинку, квартирі або дитячому саду. Яскрава, дуже незвичайна і тактильно приємна мапа світу дозволить не тільки прикрасити інтер’єр, але і посприяє вивченню дітьми географії, завдяки наявності на ній різноманітних тварин і морських жителів.

Enjoy The Wood пропонує на вибір два кольори мап: рожевий і бірюзовий. Вони прекрасно впишуться і доповнять інтер’єр дитячої кімнати вашого чада!

Пробкова мапа світу на дереві покрита фарбою на основі масло-воску, тому зберігає природність матеріалів і не зашкодить здоров’ю малюка.

Не знаєте, що дарувати на свята? Дитяча мапа світу стане також оригінальним презентом на дні народження, новосілля або Baby Shower. Така мапа – кращий подарунок для друзів, близьких і знайомих. Завдяки оригінальному дизайну і високоякісним матеріалам, вона не залишить байдужим жодну дитину або дорослого.

Купуючи дерев’яну мапу Enjoy The Wood, Ви отримуєте оригінальну і якісну продукцію перевіреного українського бренду.

STATUS №16(5)
October 2020

Похожие посты

Оставить комментарий