г. Харьков, пер. Троицкий, 9-В
Cheerful female kid playing tennis with enjoyment

Час летить і стрімко змінює наше життя.

Люди усвідомлюють, що життя коротке. І потрібно встигнути так багато, що просто немає сенсу витрачати дорогоцінний час даремно. Якщо говорити про освіту, то для кожної людини – це надзвичайно важлива частина її життя. Тим паче, що в сучасному світі освіта не пов’язується лише з періодом дитинства – вона продовжується постійно.

Освіта перестала бути прив’язаною до шкільної парти. І, як і всі інновації, поступово переходить у віртуальний простір. Зараз на ринку України є велика пропозиція шкіл з дистанційним навчанням, однак, коли мова йде не про освіту дорослих, а про дітей шкільного віку, то батьків цікавлять не лише якість освітніх послуг, а й соціалізація дитини, яка зазвичай відбувається в традиційних школах. Також важливим є вміння дитини раціонально й корисно для здоров’я планувати й організовувати свій день, безпечно проводити час у віртуальному та реальному світі. Дуже важливим є загальний культурний та фізичний розвиток дитини.

Отже, зараз потрібна така школа, в якій дитина буде розвиватись гармонійно, якісно та безпечно.

Міжнародна Тенісна Академія – МТА – яка вже протягом майже п’яти років успішно й комплексно займається вихованням Чемпіонів з тенісу та інших видів спорту, аналізуючи перебіг життя своїх вихованців, усвідомила їх нагальну потребу у якісному поєднанні спортивної та освітньої складових. Адже дитина, що серйозно займається спортом і паралельно вчиться у загальноосвітній школі, щодня стикається з цілим набором проблем.

Це і логістика сучасним перевантаженим транспортними засобами містом, коли в дорозі безцільно витрачається цінний ресурс – час.

Це і харчування – важливий компонент розвитку здорової людини. Воно повинно бути раціонально прорахованим, вчасним, поживним, гарячим. А між звичайною школою та спортом втримати такий баланс практично неможливо.

Це і бажання проводити декілька тренувань щодня через оптимальний проміжок часу, яке не може реалізуватись через відстань між школою та спортивним закладом.

Таким чином, вимальовується новий виклик сучасності: як здобувати якісну освіту, рівномірно протягом дня чергуючи в щоденному розкладі спорт і навчання, відпочинок і повноцінне харчування, а також гармонійний культурний та особистісний розвиток?

Загальноосвітня школа МТА – iQ school – це результат детальної аналітики й реагування на запити сучасних батьків.

У iQ school – просторі сучасної освіти, у просторі гармонійному, професійному та інноваційному свідомо й гармонійно виховується СУЧАСНА ОСОБИСТІСТЬ – багатогранна і міцна, як коштовний кристал.

iQ school надає безмежний простір для самореалізації учнів завдяки прогресивному навчальному підходу в умовах, які ідеально цьому сприяють.

По-перше, це різноманітні форми перебування в iQ school:
• пансіон – від канікул до канікул
• напівпансіон – з понеділка до п’ятниці
• денна форма навчання – з ранку до вечора.

Залежно від уподобань сім’ї та рівня самостійності дитини завжди можна обрати оптимальний варіант.

По-друге, це стандартні або індивідуальні програми навчання.

По-третє, освітньо-спортивний процес супроводжують: творча проєктна діяльність учнів, ділова гра «Учень року», траєкторія життєвих навичок, що заразом сприяє розвитку емоційного інтелекту та ментальної гнучкості дитини.

По-четверте, це батьківський контроль, який є можливим на кожному етапі, і забезпечується відкритістю освітнього процесу й сучасними технічними засобами.

По-п’яте, в iQ school паралельно з тенісом, можна професійно займатися плаванням, єдиноборствами, командними видами спорту або ж фітнесом, якщо професійний спорт не є метою. Одне не підлягає сумніву – в iQ school дитина буде мати достатній фізичний розвиток і максимальну кількість активностей на курортному повітрі Пущі-Водиці.

Результатом навчання в iQ school є документ про середню освіту державного зразка та якісна підготовка до ЗНО, SAT/IELTS/TOEFL.

Щоб враження про iQ school було максимально повним, ознайомтесь із особливостями ТИПОВОГО ДНЯ школяра:

Ранкова зустріч/брифінг: планування дня, створення позитивної атмосфери, обмін інформацією.

Навчальна програма: дистанційні уроки, кейс-уроки, індивідуальна та групова робота с тьютором, консультації з викладачами навчальних предметів.

Спортивна програма: теніс, плавання, ігрові види спорту, єдиноборства, хореографія, фітнес.

English speaking club: учні з різним рівнем володіння англійською мовою практикуються у спілкуванні.

Інтерактиви/проєктна діяльність: діяльність щодо актуальних тем сьогодення, що спрямована на оволодіння інструментарієм, необхідним для пізнання світу та пошуку його покращення.

Харчування: збалансоване різноманітне харчування учнів може бути попередньо замовленим або обраним «з лінійки».

Уроки Life skills: такі заняття мають три спрямування: академічне, адаптаційне, розвивальне. Вони зорієнтовані на вирішення особистісних завдань дітей певного віку. Вони розвивають емоційний інтелект дітей, навички критичного мислення, міжособистісні й комунікаційні навички.

Лабораторія гри: тут кожна дитина має змогу проявити свою фантазію, приміряти безліч ролей, навчитися гідно приймати перемоги і поразки, та чудово проводити час з друзями без гаджетів.

Outdoor activities: гарна і комфортна територія школи, розташування в курортній місцевості сприяє релаксації й відновленню. Тут є декілька майданчиків для спортивних ігор і відкритий басейн із зоною для відпочинку.

Рефлексія: щоденне підведення підсумків дня, аналіз діяльності.

Отже, запрошуємо школярів у інноваційну та комфортну школу iQ school.

Зауважимо, що відчути переваги навчання у iQ school можна, навіть не чекаючи закінчення поточного навчального року і не припиняючи навчання у своїй загальноосвітній школі. Можна завітати в iQ school на пробний день, тиждень або місяць. І зробити власний висновок.

БУДЕМО РАДІ ВАМ В IQ SCHOOL!

Київ, Пуща-Водиця, вул. Міська, 9
(044) 33 99 770
tennis-academy.com.ua/school-pansion/

STATUS №17(6)
December 2020

Похожие посты

Оставить комментарий