г. Харьков, пер. Троицкий, 9-В
Kvadrat_Foto_STATUS_720x720_pix

“Не пробачу”: український дует SVYATIE заспівав про біль українців

“Не пробачу”: кричущий біль кожного українця вилився у пісні нового українського дуету OPG SVYATIE. Відео неможливо дивитися без сліз.

Слова, що потрапляють в саме серце кожного, хто зустрівся сьогодні віч-на-віч з війною. Подружжя Інна Воронова та Юрій Чернецький з OPG SVYATIE заспівали про те, що зараз проживають.

До війни вони писали пісні в сімейному колі: разом та зі старшим сином-кадетом Тимофієм. Співали вдома пiд гітару, подорожували, знімали тік-токи, проживали своє щасливе життя. Інна та Юрій планували запустити свій дует з треками про любов та працювали над дебютним альбомом. 24 лютого усі плани творчої пари, як і плани мільйонів українців, стали на паузу з розмитим дедлайном. А актуальною для творчості тепер є лише одна тема – “війна”.

 

  • Я плакала весь час. Cтільки болі, стільки горя ми ніколи не переживали, – розповідає Інна Воронова. – Ці емоції вилились у слова пісні “Не пробачу”. Написали її разом з Юрою та моїм сином Тимофієм. Тіма вчився на кадета, він особливо болісно відчуває усе, що відбувається. Саме Тимофій написав такі важливі рядки пісні: “Твоїми пострілами мене не злякати! Я у себе вдома! А це означає, що тобі мене ніяк не здолати!” Я впевнена, під цими словами може підписатися кожен з нас”.

 

  • Ми планували почати нашу творчу кар’єру зовсім іншою піснею, ми хочемо співати про любов, та війна не запитала ні в кого з нас хто що хоче. Російські війська прийшли, щоб винищити все, що маємо. Та в них не вийде. Такий талановитий, відчайдушний та вільний народ неможливо перемогти. Нехай наша пісня “Не пробачу” дасть сили кожному з нас у цій нелегкій боротьбі, – доповнив дружину Юрій Чернецький.

 

Лірик-відео на трек OPG SVYATIE зняли у серці Києва, символічно, біля сталевої захисниці Батьківщини-мати, яка стоїть на території Національного музею історії України у Другій світовій війні. До монтажу увійшли кадри бомбардувань України та зворушливі відео дітей та жінок біженців, які тікали від смерті на рідній землі. В лірику знялися обидва сини Інни Воронової.

 

Подивитись відео та послухати зворушливу пісню “Не пробачу” OPG SVYATIE можна  на YouTube

Похожие посты

Оставить комментарий