г. Харьков, пер. Троицкий, 9-В
1

Основні лейтмотиви колекції

ANDREAS MOSKIN осінь-зима 2021-2022

Почасти стильно – це не завжди комфортно. І саме холодна пора року здебільшого асоціюється у нас із підбором гардеробу на користь комфорту і тепла. Втім актуальна колекція осінь-зима чоловічого бренду одягу ANDREAS MOSKIN впевнено спростовує цю думку, доповнюючи її ще й естетичною стороною.

Базою кожного чоловічого гардеробу в цей період стають гольфи в належно підібраній кольоровій гамі. Зокрема колекція гольфів ANDREAS MOSKIN сьогодні налічує палітру із 10 кольорів серед яких як класичні, так і яскраві вироби, що виконані із якісної мериносової шерсті. Особливість гольфів у тому, що завдяки правильному підборі, вони стають ідеальним доповненням класичних та кежуал костюмів.

Костюмна ж колекція бренду осінньо-зимового періоду поповнилася виробами із найрізноманітніших актуальних відтінків, серед яких шоколадні, смарагдові та багато інших. Всі костюми АМ створюються із тканин SUPER 120-160’S, що свідчить про маркування саме елітних тканин. SUPER означає, що тканина виготовляється із супертонкої вовни (волокна).

Що ж до взуття, то ідеальним варіантом в цю пору стане пара челсі зі шкіри, яка, безсумнівно, відповідає останнім модним чоловічим тенденціям та водночас забезпечить комфорт, не зважаючи на погоду за вікном.

І завершить ваш ідеальний образ правильно підібраний верхній одяг, що також має вагоме значення. Зокрема ANDREAS MOSKIN пропонує шанувальникам стилю звернути увагу на пальта, як стриманих кольорів – чорного, коричневого, хакі, так і світлих – сірого, синього, а також рудого, бежевого та кемел (пустельний пісок).

Формуйте ваш стильний осінньо-зимовий гардероб разом із ANDREAS MOSKIN.

А для читачів STATUS magazine діє вигода -15% на весь асортимент до кінця 2021 року!

 

Контактний номер:

  • 800 331 609

Бутики:
м. Львів вул. Франка 45,
м. Київ вул. Антоновича 3,
м. Харків вул. Культури 6,
м. Одеса вул. Катериненська 58.

Примірочні-ательє у понад 35 містах України.

 

 

 

Похожие посты

Оставить комментарий