г. Харьков, пер. Троицкий, 9-В
РУХ
НАШІ КЛІЄНТИ ПОСТІЙНО РОЗВИВАЮТЬСЯ, А МИ РАЗОМ З НИМИ!

Наше об’єднання успішно працює на ринку з 2010 року. В нашій компанії працюють тільки надійні фахівці із значним стажем юридичної діяльності. Нам довіряють приватні клієнти, підприємці, аграрії, органи місцевого самоврядування, народні депутати України та інші.

Секрет нашого успіху – наші цінності.

Професійність та інноваційність

Ми експерти своєї справи та безперервно розвиваємося. Наша команда застосовує індивідуальний підхід до кожного клієнта та створює ефективну комунікацію, яка зручна кожному.

Ми проактивні та прагнемо запропонувати те, що не можуть запропонувати інші. Відкриті для нових ідей і розробляємо підходи вирішення будь-яких нестандартних ситуацій клієнтів.
Якість та репутація Ми вибираємо прозорість, чесність і надійність у відношеннях з нашими клієнтами, контролюємо кожен етап процесу та дотримуємось чинного
законодавства. Вдячність наших клієнтів, імідж
і репутація для нас не порожні слова!

Команда

Нашу команду об’єднує єдина мета – спокій та впевненість клієнтів. Ми націлені на спільний кінцевий результат, підтримуємо один одного в досягненні поставлених завдань та ділимося досвідом.

Адвокати нового покоління

Ус Михайло – в свої молоді роки є досвідченим юристом, адвокатом, партнером з фактичним стажем юридичної діяльності більше 7 років. Михайло є експертом у сфері господарських спорів та захисту бізнесу. За час його партнерства, Об’єднання започаткувало співпрацю з охоронним агентством «ЛЕОН» в сфері надання комплексу послуг з юридичного та фізичного захисту бізнесу, а також запровадило сучасну систему маркетингу і комунікації з клієнтами.

068 9999 068
http://ruh.kh.ua
info@ruh.kh.uа
@lawfirm_ruh
61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 76-Б

STATUS №16(5)
October 2020

Похожие посты

Оставить комментарий